zondag 31 januari 2016

Mastboscross Breda

Breda (NB)

1 km - 5 km - 10 km

Beginnen met hardlopen? Train gratis met RenJeFit.com!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Mastboscross Breda is inmiddels verlopen.

De Mastboscross Breda staat bekend als de gezelligste en stoerste bikkelcross van Nederland en vindt dit jaar plaats op zondag 31 januari 2016.

Het is de vierde wedstrijd van het Nationaal Lotto Crosscircuit (Atletiekunie) voor professionele wedstrijdlopers (jong&oud), dat start op 20 november met de Internationale Warandeloop in Tilburg. Daarnaast maakt de wedstrijd deel uit van het Regio13 Crosscircuit in Midden-West Brabant.

De wedstrijd trekt niet alleen nationale en regionale wedstrijdatleten, ook de Bedrijvencross, Prestatiecross en Familiecross trekken honderden lokale hardlopers naar het prachtige Mastbos.

De cross wordt georganiseerd door Stichting Sport Evenementen SPRINT in samenwerking met vrijwilligers van de vereniging en sponsoren. De start en finish is op de mooie atletiekbaan van SPRINT.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Mastboscross Breda.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Mastboscross Breda zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Breda (NB).
Meer hardloopevenementen in Breda (NB).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Mastboscross Breda.