zondag 31 januari 2016

Mastboscross Breda

Breda (NB)

1 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Mastboscross Breda is inmiddels verlopen.

De Mastboscross Breda staat bekend als de gezelligste en stoerste bikkelcross van Nederland en vindt dit jaar plaats op zondag 31 januari 2016.

Het is de vierde wedstrijd van het Nationaal Lotto Crosscircuit (Atletiekunie) voor professionele wedstrijdlopers (jong&oud), dat start op 20 november met de Internationale Warandeloop in Tilburg. Daarnaast maakt de wedstrijd deel uit van het Regio13 Crosscircuit in Midden-West Brabant.

De wedstrijd trekt niet alleen nationale en regionale wedstrijdatleten, ook de Bedrijvencross, Prestatiecross en Familiecross trekken honderden lokale hardlopers naar het prachtige Mastbos.

De cross wordt georganiseerd door Stichting Sport Evenementen SPRINT in samenwerking met vrijwilligers van de vereniging en sponsoren. De start en finish is op de mooie atletiekbaan van SPRINT.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Mastboscross Breda.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Mastboscross Breda zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Breda (NB).
Meer hardloopevenementen in Breda (NB).