vrijdag 17 juni 2016

Novon StoneCityRun

Steenwijk, gemeente Steenwijkerland (OV)

1,9 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Novon StoneCityRun is inmiddels verlopen.

Mooiste stadsloop van Overijssel op vrijdagavond over de historische wallen, door park Rams Woerthe en finish in het gezellige centrum van Steenwijk. AV Start '78 organiseert de loop in samenwerking met Stichting Vestingstad en diverse middelbare scholen uit de omgeving. Muzikale omlijsting langs de route en een functioneel herinneringsshirt is te bestellen bij voorinschrijving tot zaterdag 11 juni.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Novon StoneCityRun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Novon StoneCityRun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Novon StoneCityRun.