zaterdag 2 januari 2016

New Years Run

Giessen, gemeente Woudrichem (NB)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement New Years Run is inmiddels verlopen.

Fit het nieuwe jaar in? Doe dan mee aan de New Year's Run! De New Yearís Run staat voor sportiviteit, gezond leven, goed doel maar vooral ook fun.

Na een succesvolle eerste editie vindt op 2 januari 2016 opnieuw de New Year's Run plaats in het Brabantse dorpje Giessen. Er wordt een prachtig parcours uitgezet dat er in deze tijd van het jaar sprookjesachtig uit ziet! Een unieke loopbelevenis die je niet snel zult vergeten.

We zijn druk bezig met de voorbereidingen. Houd onze website of Facebook pagina in de gaten en zet 2 januari alvast in je agenda.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement New Years Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement New Years Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement New Years Run.