zondag 26 september 2010

Santar Twentse Vrouwenloop

Enschede (OV)

0,8 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Let op: Het loopevenement Santar Twentse Vrouwenloop is inmiddels verlopen.

Op zondag 26 september 2010 wordt de eerste Santar Twentse Vrouwenloop georganiseerd op de campus van de Universiteit Twente. Bij dit evenement speciaal voor vrouwen staan samen sporten, gezelligheid en plezier centraal.

Na een gezamenlijke warming-up en een moeder-dochter run vooraf, kunnen de deelneemsters kiezen uit een recreatieve 5 of 10 kilometer, zowel beginnende als gevorderde hardloopsters kunnen meedoen. Hiervoor is op de campus van de Universiteit Twente een prachtig en groen parcours uitgezet.

Op het evenemententerrein van de Universiteit Twente zal een life style dorp komen met diverse stands die leuke producten speciaal voor vrouwen aanbieden.

Santar is er trots op de hoofdsponsor van de Santar Twentse Vrouwenloop 2010 te mogen zijn. Santar is actief in de regio als adviesorganisatie voor werkgevers en werknemers, waarbij gezond werken centraal staat. Het stimuleren van een gezonde leefstijl is voor Santar vanzelfsprekend. Bewegen maakt daar onlosmakelijk deel van uit. Een gezonde, actieve leefstijl geeft energie en plezier, het zet mensen aan het beste uit zichzelf te halen. En dat levert veel op, met name voor henzelf, maar ook voor hun omgeving. Sponsoring van de Santar Twentse Vrouwenloop sluit daarom prima aan bij de visie van Santar.

In Stichting Pink Ribbon hebben wij een goed doel gevonden die rondom de eerste Santar Twentse Vrouwenloop aandacht zal vragen voor preventie en onderzoek naar borstkanker. Van elke individuele inschrijving zal er 2 euro naar de Stichting Pink Ribbon gaan en tevens bestaat er de mogelijkheid voor een vrije gift bij inschrijving. Aangetoond is dat een actieve leefstijl de kans op borstkanker vermindert. Wekelijks een stukje hardlopen past hier dus uitstekend bij.

Ook zal er een bedrijvenloop plaatsvinden, met drie collega’s ben je al een team, en je kan met zoveel teams meedoen als je wilt. Van elk ingeschreven team zal er 50 euro naar Pink Ribbon gaan.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Santar Twentse Vrouwenloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Santar Twentse Vrouwenloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Enschede (OV).
Meer hardloopevenementen in Enschede (OV).