zaterdag 3 juli 2010

Rondje om de Koepel

Lunteren, gemeente Ede (GE)

1,2 km - 5 km - 10,5 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Rondje om de Koepel is inmiddels verlopen.

Club Physique organiseert sinds 2004 het Rondje om de Koepel. Ieder jaar op de 1ste zaterdag in juli bezoeken meer deelnemers en toeschouwers dit gezellige hardloopfestijn.

Het Rondje om de Koepel (RODK) is een loop die start in het hartje van het mooie veluwse dorp Lunteren en u zal brengen door het prachtige Lunterse Buurtbos. Tijdens de 10 km en halve marathon beklimt u de Goudsberg en u komt langs de 25 meter hoge uitkijktoren de Koepel. Het is een loop die half verhard, half onverhard is. Een groot gedeelte van de route loopt u onder de beschutting van bomen. Om de 4 km zijn waterpunten. Wij durven RODK 1 van de mooiste lopen van Nederland te noemen.

Run4schools
Uw inschrijfgeld zal rechtstreeks gedoneerd worden aan Run4schools. Stichting Run4Schools financiert en organiseert zowel in- als naschoolse sportopvang op vier lagere scholen in het township Mitchells Plain, Kaapstad, Zuid-Afrika. Naschoolse sportopvang is de manier om kinderen na school uit handen te houden van bendes (gangs) en te voorkomen dat ze in aanraking komen met drugs, criminaliteit of erger. Bovendien is bewezen dat je kinderen helpt door ze met sport en spel weer even kind kunt laten zijn

Sponsoren en vrijwilligers
Mede door de inzet van de ruim 50 vrijwilligers en de bijdrage van de sponsoren kan Club Physique ieder jaar het RODK organiseren.
Bedankt allemaal!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Rondje om de Koepel.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Rondje om de Koepel zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.