zondag 11 april 2010

1e Adventure Run De Knipe

De Knipe, gemeente Heerenveen (FR)

4 km - 8 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement 1e Adventure Run De Knipe is inmiddels verlopen.

Starttijd: 13.30 uur * Locatie: sportvelden v.v. Read Swart * Kosten: € 5,00 per deelnemer * Inschrijven ter plaatse * Kleedkamers en douches aanwezig

Een Adventure-Run is een zeer pittige hardloopwedstrijd. Het parcours is zwaarder dan dat van een traditionele cross en lichter dan dat van een survival. De route is aangepast aan het jaargetijde en zal gaan over akkervelden, weilanden en door bospercelen. Maar ook slootpassages, kruipnetten, hordelopen en palletbruggen zijn in het parcours opgenomen. Een prima “krachttraining” voor hardlopers, een uitstekende wedstrijdvorm voor survivallaars en een prachtige uitdaging voor iedere sportieveling !!

Gedurende het jaar zal Y&S Sport Events in de omgeving van Heerenveen een aantal Adventure-Runs gaan organiseren (deelname vanaf 8 jaar).

Info en/of contact via: info@yssportsevents.nl


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 1e Adventure Run De Knipe.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement 1e Adventure Run De Knipe zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.