zondag 24 januari 2010

Opkikkerloop

Almere-Buiten, gemeente Almere (FL)

0,7 km - 1,5 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Opkikkerloop is inmiddels verlopen.

De tweede editie van de Opkikkerloop zal plaatsvinden op 24 januari 2010. Wederom zal de helft van alle inkomsten uit inschrijfgeld en sponsoring naar stichting de Opkikker gaan. Naast de reguliere afstanden is er dit jaar een G-loop binnen de 750m kidsrun toegevoegd en zal er een bedrijvenloop/klassement zijn binnen de 5- en 10 kilometer.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Opkikkerloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Opkikkerloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Opkikkerloop.