zondag 31 januari 2010

ATC Run2Day Ten Miles

Almere (FL)

2,5 km - 5 km - 10 km - 10 Engelse mijl

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement ATC Run2Day Ten Miles is inmiddels verlopen.

De Ten Miles vindt op 31 januari plaats en start in het centrum van Almere Haven. Er wordt weer gestreden in disciplines van 16.1, 10, 5 en 2.5 kilometer hardlopen.
De loopronde van de Ten Miles voert langs de buitenrand van Almere Haven en doet hier typisch Almeerse locaties aan. Er wordt ondermeer gelopen over de Gooimeerdijk, langs de nieuwe villawijk Overgooi, langs het onafgebouwde kasteel en door het bos van het Kromslootpark. Het geheel vormt een goedgeasfalteerde en verkeersluwe ronde waar traditioneel snelle tijden worden gelopen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement ATC Run2Day Ten Miles.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement ATC Run2Day Ten Miles zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Almere (FL).
Meer hardloopevenementen in Almere (FL).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement ATC Run2Day Ten Miles.