Uitslagen Q-santa run

Hieronder de uitslagen van de Q-santa run te IJsselstein van donderdag 20 december 2012.
Alle hardloop uitslagen van 2012.

Download de uitslag

Download de uitslagen van Q-santa run te IJsselstein van donderdag 20 december 2012. Download de uitslag hier als pdf of Excel of txt bestand.

 

Uitslag Q-santa run


Uw gegevens verwijderen uit deze uitslagen?

Zoals vermeld in ons Privacy Policy worden de hieronder weergegeven uitslagen beheerd door de website Uitslagen.nl. Hardloopkalender.nl geeft de uitslagen weer met toestemming van Uitslagen.nl. De uitslagen staan op webpagina's die eigendom zijn van Uitslagen.nl en worden weergegeven in een zogenaamd i-frame. Dit houdt in dat er een webpagina van Uitslagen.nl wordt weergegeven die in de lay-out van Hardloopalender.nl is ingekaderd. Dit is te vergelijken met een link. In dit geval een link naar deze pagina op Uitslagen.nl.
Hardloopkalender.nl verzamelt de persoonsgegevens met betrekking tot deze uitslagen niet. Hardloopkalender.nl slaat de persoonsgegevens met betrekking tot de uitslagen niet op. Voor het wijzigen, opvragen en verwijderen van uw persoonlijke gegevens in de uitslagen, verwijzen wij u dan ook naar Uitslagen.nl.
Voor verwijdering van deze webpagina uit de zoekresultaten van zoekmachines, verwijzen wij u naar de betreffende zoekmachines.


Uitslagen Q-santa run met dank aan Uitslagen.nl

De uitslagen van het loopevenement Q-santa run te IJsselstein op donderdag 20 december 2012. Met dank aan www.uitslagen.nl.