zondag 7 april 2024

De Dijkloop

Koedijk, gemeente Alkmaar (NH)

0,6 km - 1,5 km - 5,5 km - 9,5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement De Dijkloop is inmiddels verlopen.

Zondag 7 april 2024 zal voor de zesde keer De Dijkloop worden gehouden. De Dijkloop gaat over een prachtig parcours. Over de dijk, door de polder en natuurgebieden en met de start en finish in de gezellige dorpskern. De Dijkloop in Koedijk is een hardloopwedstrijd voor recreanten in elke leeftijdscategorieën en iedereen is daarom ook welkom om deel te nemen. Deelnemers kunnen kiezen uit meerdere afstanden, de kidsruns (600 meter en 1,5 km), een zeer snelle 5,5 kilometer en de Koedijker 9,5 kilometer. Het parcours voor de kidsruns en 5,5 kilometer zal worden uitgezet in Koedijk en voor de Koedijker 9,5 kilometer naar recreatiegebied Geestmerambacht en weer terug naar Koedijk.

Dit jaar organiseert De Dijkloop in samenwerking met Otterlo financieel advies, NH 1816 en All4running de Sinke Specials! Deze run is speciaal voor én met kinderen met een beperking en Stichting Het Gehandicapte Kind heeft één droom: geen kind zonder vriendjes! Je bent maar één keer jong. Elke dag die een kind eenzaam doorbrengt is er één te veel. Samen met jou zorgen we dat kinderen met een beperking opgroeien in contact met leeftijdgenootjes - met en zonder handicap. Dat ze samen spelen, leren en sporten!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement De Dijkloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement De Dijkloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.