zondag 30 juni 2024

Nature Challenge Closing Event

Elspeet, gemeente Nunspeet (GE)

8 km - 16 km - 24 km - 32 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Gratis aanmelden van loopevenementen? Klik hier

Let op: Het loopevenement Nature Challenge Closing Event is inmiddels verlopen.

Tijdens voorgaande edities van de Nature Challenge hebben we gemerkt dat deelnemers graag mooie, moeilijke en leuke momenten met elkaar delen. Je zit tenslotte allemaal in hetzelfde schuitje. Daarom organiseren wij op 30 juni het Nature Challenge Closing Event!

Wij hebben twee mooie lussen van ongeveer 8km voor jullie uitgezet bij Landgoed Stakenberg (Elspeet, Gelderland). Het is van 10:00 tot 14:00uur mogelijk om aan deze lussen te starten om zo jouw Nature Challenge te voltooien. Het is aan jou welke lus(sen) je wilt lopen. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze lussen vaker te lopen wanneer je op deze dag bijvoorbeeld nog 30 kilometer af moet leggen.

Wij zijn natuurlijk aanwezig met een verzorgingspost en de nodige aanmoediging! Heb je jouw Nature Challenge voltooid? Dan kunnen wij meteen je welverdiende Nature Challenge medaille bij je omhangen.

Het doel van de Nature Challenge is om meer tijd door te brengen op de trails dan je normaal zou doen. Dit klinkt als een cadeautje! Meer tijd buiten doorbrengen is zeker geen straf. Toch gaat het bij de Nature Challenge ook om het verleggen van je grenzen. Je zal niet altijd zin hebben om de trails op te gaan, maar de Nature Challenge is hier een hele mooie stok achter de deur.

Doe met ons mee en daag jezelf uit om in de gehele maand juni 100, 250, 500 of 1000 km in de natuur door te brengen. Is dit je gelukt? Dan ontvang je jouw welverdiende medaille tijdens het Nature Challenge Closing Event (of krijg je deze thuisbezorgd).

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Nature Challenge Closing Event.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Nature Challenge Closing Event zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.