zaterdag 18 mei 2024

Mas Montagne Trail

Amerongen, gemeente Utrechtse Heuvelrug (UT)

8 km - 16 km - 23 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Gratis aanmelden van loopevenementen? Klik hier

Let op: Het loopevenement Mas Montagne Trail is inmiddels verlopen.

De Eenzame Eik, de Amerongse Berg, veel single tracks, zandpaden en bospaden en dat allemaal in 3 uitdagende lussen. Loop één lus, twee lussen, of kies voor alle drie de lussen achter elkaar.

Bij het ophalen van je startnummer geef je aan hoeveel lussen jij van plan bent om te gaan lopen. Binnen het startblok wat op je ticket vermeld staat kan je richting de start wanneer je hier klaar voor bent. Bij de start ontvang je de laatste informatie over de route en het gebied van onze crew, waarna je richting de juiste route zal worden gewezen. Er is dus geen centraal startmoment, op deze manier houden wij de paden rustig en creëren we een ontspannen sfeer.

Na iedere lus kom je terug bij onze basecamp waar wij je weer op weg zullen helpen. Of je nu kennis wilt maken met Trailrunning of toch eens wilt kijken of je net iets verder kan komen... het kan tijdens de Mas Montagne Trail.

Iedere route is uniek. Wanneer je alle lussen achter elkaar loopt, heb je een totale afstand van 23,2km gelopen en heb je in 350 hoogtemeters geklommen.

Om het makkelijk te maken, hebben alle afstanden hetzelfde tarief. Dus, bestel je ticket, en kijk op de dag zelf welke uitdaging jij aan wilt gaan. Doe wat voor jou past en geniet van dit uitdagende gebied rondom de Amerongse Berg. En... door de spreiding van de deelnemers en de volgorde van de lussen wordt het niet druk op de paden.

Dit evenement wordt georganiseerd door Trail Events

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Mas Montagne Trail.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Mas Montagne Trail zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.