zondag 14 april 2024

SNS Oss City Run 2024

Oss (NB)

1 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement SNS Oss City Run 2024 is inmiddels verlopen.

Dit jaar is de SNS Oss City Run toe aan haar eerste lustrum: wij vieren onze 5e editie op zondag 14 april 2024! Ons hardloopevenement is de laatste jaren uitgegroeid tot een gezellige, laagdremplig evenement voor het hele gezin. Tijdens dit hardloopevenement loop je niet alleen door de straten van het centrum van Oss, maar loop je ook dwars door haar iconische gebouwen. Andere jaren waren dit onder andere een middelbare school, het gemeentehuis, een theater, een verzorgingstehuis en het voorportaal van de Kerk in Oss. Wat we dit jaar in petto hebben, dat maken we in de maanden voor het evenement bekend. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is er een kidsrun met ook een route door een aantal gebouwen in Oss. Jongeren en volwassenen kunnen kiezen uit één ronde van 5km of doen twee rondes en lopen dus 10km. Het is ook mogelijk om als bedrijf mee te doen met de Business Run, een leuk uitje met collega's om te laten zien hoe fit jullie zijn. Er is een gezamenlijke warming-up en elke deelnemer ontvangt na afloop een mooie medaille.

Start kidsrun: 12.30 uur
Start 5 en 10 km: 13.45 uur

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement SNS Oss City Run 2024.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement SNS Oss City Run 2024 zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Oss (NB).
Meer hardloopevenementen in Oss (NB).