Een trainingsschema voor de marathon met uitloopgarantie?
Loop gegagarandeerd de marathon uit! 123-Marathonschema!
40% korting met de code Marathon2020

zaterdag 9 maart 2024

Ren Voor Hun Leven Cross

Heerde (GE)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!

Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

De Ren Voor Hun Leven Cross is inmiddels een begrip in Heerde. Elke 2e zaterdag van maart wordt deze cross georganiseerd. Alle opbrengsten van de cross gaan geheel naar het goede doel. Dit is mogelijk doordat de sponsoren die zich verbinden aan de cross de kosten dekken. Het start/ finish terrein is elk jaar weer gezellig aangekleed met o.a. een springkussen voor de kleintjes en foodtrucks voor een lekkere versnapering en/of drankje. Het parcours van de cross is geheel offroad inclusief uitdagende klimmetjes. Onderweg wacht de Tonnenberg op je. De beklimming van de Tonnenberg is een extra competitie element. De snelste mannelijke en vrouwelijke loper verdienen een prijs! Bij de 5 km cross is het ook mogelijk om met je bedrijf mee te doen aan de bedrijvencompetitie. Het parcours bestaat uit 1 ronde van 5 km. Er zijn 2 afstanden die je kunt lopen: de 5 km of de 10 km. Er zijn per afstand 2 categoriën: mannen en vrouwen. Bij de 5 km nog een aparte categorie voor de bedeijven. De bedrijvenlopers lopen ook mee voor het individuele klassement. De snelste 3 dames en heren per afstand krijgen een prijs. De drie snelste bedrijven krijgen een prijs en de winnaar de wisselbokaal.

Ga naar de website van dit evenement.

TIP Download hier een professioneel trainingsschema voor het loopevenement Ren Voor Hun Leven Cross

Op de inschrijfpagina een overzicht met hardloopevenementen waarvoor kan worden ingeschreven.
De uitslagen zijn zichtbaar via de uitslagenpagina.


Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Ren Voor Hun Leven Cross.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:
Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand
Onjuistheden? Geef ze door!

Andere loopevenementen in en om Heerde (GE).


wo 18 sep 2024Appelloop
Olst, gemeente Olst-Wijhe (OV)
wo 18 sep 2024Hardlopen met Evy - Start to Run Mp3
Download
Meer hardlopen in en om Heerde (GE) zoals hardloopwinkels, aankomende hardloopevenementen, uitslagen, fysiotherapeuten, podologen, loopgroepen en verenigingen en sportartsen.