zondag 4 februari 2024

Nemesys Tunnelloop 2024

Oud-Beijerland, gemeente Hoeksche Waard (ZH)

5 km - 10 km - 25 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Nemesys Tunnelloop 2024 is inmiddels verlopen.

Zondag 4 februari organiseert A.V. Spirit de jaarlijkse terugkerende Nemesys Tunnelloop. Dé ideale training voor de NN Marathon Rotterdam. Ren individueel 5, 10 of 25 km of wandel 5 of 10 km. Liever samen meedoen? Loop of wandel dan met één of meerdere team(s) de Businessloop.

Goede training voor de Marathon van Rotterdam
De Nemesys Tunnelloop ligt in schema van de Marathon van Rotterdam. De perfecte gelegenheid om nog één keer goed te trainen en het gevoel van een marathon te voelen, voordat het echt zover is!

Een stukje ontspanning of teambuilding
Of je nu in training bent voor de Marathon, lekker wilt hardlopen of wilt wandelen met vrienden of collega’s, de Nemesys Tunnelloop is er voor iedereen. Het is puur genieten in het prachtige Hoeksche Waardse landschap!

Met jouw inschrijving help je ook het goede doel
Een deel van het inschrijfgeld gaat naar de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Help jij mee?

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Nemesys Tunnelloop 2024.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Nemesys Tunnelloop 2024 zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.