vrijdag 1 maart 2024

Night Trail

Leersum, gemeente Utrechtse Heuvelrug (UT)

6 km - 12 km - 18 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Gratis aanmelden van loopevenementen? Klik hier

Let op: Het loopevenement Night Trail is inmiddels verlopen.

De Night Trail op Landgoed Ginkelduin is een Trail Event op de Utrechtse Heuvelrug met een 6km trail die je 1, 2 of 3x kunt lopen.

Alle deelnemers worden ontvangen bij het restaurant van Landgoed Ginkelduin. We hebben een uitdagende route uitgezet van 6km, die over de mooiste paden van het Landgoed lopen. Een uitdagende route die exclusief tijdens dit evenement gelopen kan worden. Er worden slechts 150 deelnemers toegelaten tijdens deze trail.

Deze wil je niet missen... een trail door het donker over uitdagende paden door de natuur.

We verzamelen vanaf 19:00u en je kunt eventueel vooraf aan deze Night Trail in het restaurant iets van de kaart eten. Om 20:00u is er een centraal startmoment en hierna kies je zelf of je de route 1, 2 of 3x gaat afleggen.

Tijdens deze trail is het dragen van een hoofdlamp verplicht, maar voor diegene die geen hoofdlamp hebben, heeft Petzl verschillende hoofdlampen te leen. Je kunt de hoofdlamp reserveren door deze als ticket aan je bestelling toe te voegen. De hoofdlamp ligt dan voor je klaar bij het wedstrijdsecretariaat.

Deze trail wordt georganiseerd door Trail Events

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Night Trail.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Night Trail zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.