zondag 1 oktober 2023

Wintercup Lelystad

Lelystad (FL)

0,8 km - 2 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Let op: Het loopevenement Wintercup Lelystad is inmiddels verlopen.

Vanaf zondag 1 oktober zal de eerste Wintercup van het nieuwe seizoen 2023/2024 van start gaan. Atletiek vereniging Spirit organiseert komende winter weer het bekende loop evenement in Lelystad, de Wintercup. Met een editie op elke eerste zondag van de maanden oktober tot en met maart. Ga naar https://avspiritlelystad.nl/wintercup/ voor meer informatie en je om direct in te schrijven.

De Kidsrun start om 10:30 uur. Onder het motto “Bewegen is gezond” zal de Wintercup organisatie alle deelnemers aan de kidsrun bij de finish belonen met een leuke herinnering. Om 10:45 uur klinkt het startschot voor de overige afstanden voor jong en oud. Men kan deelnemen aan de 2, 5 of de 10 km. Ook wandelaars kunnen meedoen aan een 5 km wandeltocht.

De start en finish zal vanaf onze atletiekbaan op Sportpark Langezand in Lelystad plaatsvinden. De verschillende parcoursen lopen door de bosrijke omgeving van Lelystad. AV Spirit vraagt deelnemers zoveel mogelijk vooraf in te schrijven, wat tevens een korting zal opleveren. Op de dag zelf is vanaf 09:30 uur inschrijven ook mogelijk. De kosten bedragen tussen de 2,50 en 5,00 p.p.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Wintercup Lelystad.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Wintercup Lelystad zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Lelystad (FL).
Meer hardloopevenementen in Lelystad (FL).