zaterdag 23 december 2023

SV-Puttenloop Wintereditie

Putten (GE)

5 km - 10 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Gratis aanmelden van loopevenementen? Klik hier

Let op: Het loopevenement SV-Puttenloop Wintereditie is inmiddels verlopen.

De SV Puttenloop in het kort:

Afstanden en starttijden:
10:00 uur Halve Marathon
10:40 uur 10 km
11:00 uur 5 km
12:00 uur Prijsuitreiking
Beperkte deelname van 300 deelnemers

Inschrijving:
Inschrijven kan alleen via inschrijven.nl. Er is bij de SV Puttenloop GEEN mogelijkheid om op de dag zelf in te schrijven. Inschrijven kan tot donderdag 21 december 12:00. De startnummers kunnen opgehaald worden vanaf 09.15 uur.

Het inschrijfgeld is vastgesteld op:
5 km 10 euro
10 km 12,50 euro
Halve Marathon 15 euro

Voor dit inschrijfgeld ontvangt u onder andere:

Een mooie, goed gemarkeerde route met voorfietsers
Professionele tijdregistratie
Een medaille bij de finishPrijzen:
Per evenement zijn er prijzen voor de eerste deelnemer per categorie per afstand. Alle prijzen worden toegekend op basis van de bruto-tijden. De tijd begint dus te lopen op het moment dat het startschot klinkt.
De prijsuitreiking vindt rond 12:00 plaats bij de start/finish locatie.

Foto’s en uitslagen:
Tijdens het evenement worden er foto’s gemaakt. Deze zijn, net als de uitslagen, te vinden op deze website of via Facebook: https://www.facebook.com/SVPuttenRusthoeveloop/

Uitgebreide omschrijving:
Landgoed Schovenhorst met zijn monumentale bomen is het startpunt. Vanaf daar gaan we samen met jullie over 3 verschillende afstanden het eeuwenoude Sprielderbosch en Speulderbosch verkennen. De 3 boslopen zijn 5, 10 of 21,1 kilometer lang. De 10 km en de halve marathon lopen beiden langs het legendarische Solse gat met daarin, volgens de overlevering, een verzonken klooster. De halve marathon pakt daarnaast ook een stuk van de Garderense duinen mee en komt daarmee op ongeveer 150 hoogtemeters.
Op de grote parkeerplaats van Landgoed Schovenhorst kunt u zowel uw fiets als uw auto kwijt. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, willen wij de deelnemers vragen om zoveel mogelijk op de fiets te komen. Vanaf de parkeerplaats is het een paar honderd meter lopen naar de inschrijflocatie in Brasserie Schovenhorst. Daar aangekomen, krijgt u uw startnummer en een muntje. Met het muntje kunt u, voor of na de wedstrijd, een drankje halen. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van alle andere faciliteiten van Brasserie Schovenhorst. Voor een lunch is het verstandig om te reserveren.

Met een tussenruimte van een half uur starten de verschillende afstanden. De mannen en de vrouwen starten op alle afstanden gelijktijdig. Alleen bij de prijsuitreiking wordt er onderscheid gemaakt.

Het parcours wordt uitgezet met bordjes en linten. Op de splitsingen tussen de routes zetten we duidelijke borden neer die de juiste richting aangeven. Helaas gebeurt het tegenwoordig steeds vaker dat mensen het leuk vinden om de bewegwijzering te verhangen. Om problemen daarmee zoveel mogelijk te voorkomen gaan er op alle afstanden voorfietsers mee. Ook worden er maximaal 2 weken voor de wedstrijd GPX tracks per route op de website geplaatst. Indien uw sporthorloge dat ondersteunt willen we u vragen daar gebruik van te maken. Op de finish locatie wordt u opgewacht door enthousiaste vrijwilligers die de welverdiende medaille om uw nek zullen hangen. Voor de snelste man en de snelste vrouw wordt er per afstand een mooie beker uitgereikt.

Locatie:
Het inschrijfbureau en parkeergelegenheid bevinden zich op Landgoed Schovenhorst.
Dit landgoed is gelegen vlak buiten de bebouwde kom van Putten in de richting van Garderenlangs de N797. Adres: Garderenseweg 93, 3881GK, Putten
Link parkeerplaats Schovenhorst. Klik hier.

Openbaar vervoer:
Vanaf NS-station Putten buslijn 107 richting Ede. “Bushalte Koudhoorn, Landgoed Schovenhorst”
Mocht u problemen ondervinden met het inschrijven of over andere zaken willen communiceren dan kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:
– E-mail: svputtenloop@gmail.com
– Tel.: 06 – 27160069 (Roelof Posthouwer)

Voor algemene informatie kunt u terecht op: https://www.sv-putten-triathlon.nl

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement SV-Puttenloop Wintereditie.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement SV-Puttenloop Wintereditie zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Putten (GE).
Meer hardloopevenementen in Putten (GE).