zondag 25 februari 2024

Paarse Boscross - Brabants Kampioenschap Cross

Waalre (NB)

2,4 km - 7,4 km - 9,8 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Gratis aanmelden van loopevenementen? Klik hier

Let op: Het loopevenement Paarse Boscross - Brabants Kampioenschap Cross is inmiddels verlopen.

Na een succesvolle tweede editie in 2023 is de Paarse BosCross terug! De cross die georganiseerd wordt door E.S.A.V. Asterix is net als vorig jaar onderdeel van het Kempische Cross Circuit waar jong en oud zich kunnen meten met atleten uit de regio. Maar ook voor recreanten is de wedstrijd opengesteld waarbij de gelopen afstand zelf bepaald kan worden (zie de website). Dus of je nou al enige ervaring hebt, of je boswandeling voor deze zaterdag wat meer pit wilt geven, schrijf je vooral in!

Na de laatste wedstrijd (rond 14:00) zal de ludieke estafette plaatsvinden. Dit is een 4x kleine ronde estafette, wat neerkomt op vier keer ongeveer 450 meter. Hiervoor staan een paar mooie paarse estafettestokjes klaar! Deelname is gratis. Inschrijven kan alleen op de dag zelf, op dezelfde plek waar je je startnummers ophaalt. Je kunt alleen een heel team inschrijven, en je geeft door wie de startloper en finishloper zijn.

Als kers op de taart is dit evenenement dit jaar tevens het Brabants Kampioenschap Cross! Wil jij je een heel jaar lang Brabants Kampioen Cross mogen noemen? Strijd dan mee voor de titel op 25 februari!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Paarse Boscross - Brabants Kampioenschap Cross.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Paarse Boscross - Brabants Kampioenschap Cross zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Waalre (NB).
Meer hardloopevenementen in Waalre (NB).