zaterdag 7 oktober 2023

Natte Neuzen Trail Sint Anthonis

Sint Anthonis (NB)

11 km - 17 km - 24 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Gratis aanmelden van loopevenementen? Klik hier

Let op: Het loopevenement Natte Neuzen Trail Sint Anthonis is inmiddels verlopen.

Een Trailrun speciaal voor jou en je hond!

Een Natte Neuzen Trail is anders dan een Canitrail omdat een Natte Neuzen Trail geen wedstrijdevenement heeft. Deze Trail draait om een stressvrije dag op avontuur met jouw viervoeter!

Bij de Natte Neuzen Trail staat jouw hond van het begin tot eind centraal. Alles is aangepast op jouw hond. Bij deze Trail mag de hond gewoon “HOND” zijn…

Deze Trail is in samenwerking met Canitrail.NL. Zij zorgen voor optimale omstandigheden voor jouw hond, en Trail Events verzorgt de routes. Het beste van twee werelden!

Over de routes:
Vele trailrunners zijn al verrast geweest over de enorme diversiteit die dit gebied rijk is. Je wordt meegenomen over single tracks, bospaden, je loopt langs open vlaktes en dwars door de heide.

De 11km trail geeft je een goed beeld van het gebied. Klimmetjes en stuifzand zijn onderdeel van je route. De 17km trail gaat vanaf de 6km een eigen 6km ronde, voor de 24km is dit een 13km ronde. Een prachtige extra lus!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Natte Neuzen Trail Sint Anthonis.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Natte Neuzen Trail Sint Anthonis zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.