zondag 1 oktober 2023

Lexis Notarissen Crossloop Zuidwolde

Zuidwolde, gemeente De Wolden (DR)

1,3 km - 2,5 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Gratis aanmelden van loopevenementen? Klik hier

Let op: Het loopevenement Lexis Notarissen Crossloop Zuidwolde is inmiddels verlopen.

Na jaren de Lexis Crossloop Zuidwolde georganiseerd te hebben in mei gaan we in 2023 verder met de organisatie van de Crossloop in Oktober. Het mooie parcours door het Faliebergbos leent zich goed voor een ├ęchte crossloop in de herfst.

De route verandert niet. Die gaat vanaf de start bij Camping De Falieberg, over de onverharde paden door het bos, rondom de Entekoele richting de ultieme scherprechter: de beklimming van de Falieberg. Voor zowel de startende en de geoefende loper een flinke kuitenbijter!

Ook de onderdelen blijven gelijk. Het programma start met de Hubo Discus CaniCross, vervolgens de Veldsink Kidsloop over 1250 of 2500 meter en aansluitende de Lexis Notarissen Crossloop, met keuze uit 5 of 10km.

De aanmelding is vanaf nu geopend via inschrijven.nl en het parcours is geschikt voor ieder niveau van loper. Van jong tot oud, iedereen is welkom om mee te lopen! Daag jezelf uit en schrijf je in!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Lexis Notarissen Crossloop Zuidwolde.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Lexis Notarissen Crossloop Zuidwolde zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.