zondag 24 maart 2024

Arrow venloop

Venlo (LI)

0,5 km - 1 km - 5 km - 10 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Arrow venloop is inmiddels verlopen.

De Arrow Venloop vindt plaats op 24 maart 2024 en jij kunt daar bij zijn! Er is voor iedereen een geschikt onderdeel beschikbaar. Voor de allerkleinste hardlopers zijn de Bambinoloop en Kidsrun afstanden beschikbaar. Voor de renliefhebbers met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking vanaf 8 jaar organiseren we de 1 km G-loop. En daarnaast is er de 5 km, 10 km en voor de gevorderden hardlopers onder ons natuurlijk de spraakmakende halve marathon.
Maar welke afstand je ook kiest, stap 1 is het stellen van je doel. Tijd om te trainen is er nog genoeg. Dus daag jezelf uit, probeer iets nieuws en stort jezelf in dit avontuur! Het belooft hoe dan ook een onvergetelijk spektakel met verrassende acts en sfeer langs het parcours.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Arrow venloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Arrow venloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Venlo (LI).
Meer hardloopevenementen in Venlo (LI).