zondag 10 september 2023

KLG Parelrun

Eersel (NB)

1 km - 2 km - 5 km - 10 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Gratis aanmelden van loopevenementen? Klik hier

Let op: Het loopevenement KLG Parelrun is inmiddels verlopen.

Na 5 succesvolle edities wordt op 10 september 2023 door AV DES de 6e editie van de KLG Parelrun georganiseerd. Dit evenement is een uitdaging voor iedereen, jong of oud, ervaren of onervaren, bij de KLG Parelrun kun je de afstand kiezen die het best bij je past. Kies je voor de trimloop van 5 of 10 km of sta je aan de start van de wedstrijd van 15 km. Vanaf dit jaar is de KLG Parelrun uitgebreid met 3 nieuwe onderdelen; Een G-run van 1 km voor lopers met een beperking, Rollers 5, 10 of 15 km voor sportievelingen in een rolstoel en een 3 x 5 km estafette met wisselpunt op de markt.
Bossen, heide en historie
Welke afstand je ook kiest, de KLG Parelrun heeft voor elke afstand een prachtige route uitgestippeld. De start en finish vindt plaats op de historische markt van Eersel. Binnen een mum van tijd loop je vanaf de start de natuur in. Het parcours van de 10 en 15 km gaat door bossen en heide. Alle parcoursen zijn snel en exact uitgemeten.

Sterrenstrand Kidsrun
Niet alleen voor volwassenen biedt de KLG Parelrun een mooie uitdaging. Voor de start van de 5, 10 en 15 km vindt de SterrenStrand Kidsrun plaats. Hierin kunnen de kids laten zien dat de jeugd de toekomst heeft. Na een swingende gezamenlijke warming up wordt er in 3 leeftijdscategorie├źn gestreden om de podiumplaatsen. Daarna wordt voor kinderen t/m 6 jaar nog een super gezellige run gehouden waarin de jongste kids samen met hun ouders en Timo en Bloos kunnen laten zien wat ze kunnen. Alle finishers in alle categorie├źn worden beloond met een mooie medaille. De school die, in verhouding tot haar grootte, de meeste deelnemers weet te verzamelen, zal met trots de felbegeerde schoolbokaal in ontvangst mogen nemen en verkondigen dat zij de sportiefste basisschool van de hele regio zijn.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement KLG Parelrun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement KLG Parelrun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Eersel (NB).
Meer hardloopevenementen in Eersel (NB).