zaterdag 2 september 2023

De Vogelwijkloop

Den Haag (ZH)

1 km - 3 km - 5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement De Vogelwijkloop is inmiddels verlopen.

Op zaterdag 2 september organiseert HAAG Atletiek de Vogelwijkloop, met een 1 km jeugdloop (t/m 11 jaar), een 3 km prestatieloop en een wedstrijd over 5km door de Vogelwijk. De wedstrijdafstand is onderdeel van het HAAG 110 jaarklassement maar ook is er een competitie tussen de straten van de Vogelwijk, waarbij met het totaal van de 3 snelste tijden van deelnemers uit elke straat prijzen te behalen zijn. Inschrijven kan tot en met 30 augustus via de link onderaan deze pagina. Nainschrijven is helaas niet mogelijk.

Dit jaar bestaat Haag atletiek 110 jaar. In het kader van dit jubileumjaar organiseert Haag atletiek in samenwerking met de Vogelwijk een stratenloop door de Vogelwijk.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement De Vogelwijkloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement De Vogelwijkloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Den Haag (ZH).
Meer hardloopevenementen in Den Haag (ZH).