zondag 17 september 2023

Contiweb Maasheggenloop

Groeningen, gemeente Boxmeer (NB)

0,3 km - 0,5 km - 1 km - 5 km - 10 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Contiweb Maasheggenloop is inmiddels verlopen.

Dit jaar organiseert Atletiek Vereniging Sporting Boxmeer voor de 20e keer de Maasheggenloop! Het Maasheggengebied is een prachtige omgeving om in te hardlopen en tevens ook het oudste cultuurlandschap van Nederland. Net als bij de vorige edities is er een afstand voor iedereen. Voor de jongste hardlopers (tot 5 jaar) is er een Bambinoloop (250 meter) en voor de junioren (tot 15 jaar) is er een Juniorenloop (1000 meter). Senioren kunnen kiezen tussen 5 of 10 kilometer. Natuurlijk ontbreekt de Halve Marathon ook dit jaar niet.

Nieuw bij deze jubileum editie is een 500 meter Jeugdloop (tot 8 jaar) en een bedrijvenloop waarin je met een team van collega's (minimaal 3 personen) de strijd aangaat tegen andere bedrijventeams. De bedrijventeams kunnen kiezen op welke afstand ze als team deelnemen: 5 kilometer, 10 kilometer of de Halve Marathon.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Contiweb Maasheggenloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Contiweb Maasheggenloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.