zaterdag 25 november 2023

Utrechtse Heuvelrug Ultra Trail winter

Doorn, gemeente Utrechtse Heuvelrug (UT)

50 km - 100 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Utrechtse Heuvelrug Ultra Trail winter is inmiddels verlopen.

De Utrechtse Heuvelrug is een prachtig uitgestrekt gebied met ontzettend veel afwisselende natuur. De UHUT100 bestaat uit 2 rondes van elk ongeveer 50km. Met Landgoed Zonheuvel als startpunt vertrekt op zaterdag de 50km ronde richting Austerlitz en op zondag de 50km ronde richting Amerongen.

Vanwege de korte tijd dat het overdag licht is wordt de UHUT100 verdeeld over 2 dagen. Als je kiest om de gehele UHUT100 route te lopen, dan loop je 50km op zaterdag en 50km op zondag. Het is een ultra-trail die je op GPX loopt en waarbij je kunt rekenen op de verzorging die je van ons gewend bent.

Op zaterdag wordt de Austerlizt Lus gelopen. Een prachtige afwisselende ultra trail die je het gebied tussen Doorn, Austerlitz, Driebergen en Maarn laat zien. Vele single tracks afgewisseld met mooie heidevelden en zandpartijen. Er zijn wat hoogtemeters, maar duidelijk minder dan in de andere lus op zondag.

Op zondag wordt de Amerongen Lus gelopen. Een stevige ultra trail waarbij je tussen Doorn, Leersum, Amerongen, Elst en Veenendaal loopt. Heel veel afwisseling en zeker stevige hoogtemeters. Een prachtige route door een uitdagend gebied wat we erg goed kennen.

Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen een lus van 50km te lopen op zaterdag óf op zondag.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Utrechtse Heuvelrug Ultra Trail winter.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Utrechtse Heuvelrug Ultra Trail winter zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.