vrijdag 8 september 2023

Night Trail

Leersum, gemeente Utrechtse Heuvelrug (UT)

6 km - 12 km - 18 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Gratis aanmelden van loopevenementen? Klik hier

Let op: Het loopevenement Night Trail is inmiddels verlopen.

De Night Trail op Landgoed Ginkelduin is een Trail Event op de Utrechtse Heuvelrug met een 6km trail die je 1, 2 of 3x kunt lopen. De route is helemaal uitgezet met pijlen.

Alle deelnemers worden ontvangen bij het restaurant van Landgoed Ginkelduin. We hebben een uitdagende route uitgezet van 6km, die over de mooiste paden van het Landgoed lopen. Een uitdagende route die exclusief tijdens dit evenement gelopen kan worden.

We verzamelen vanaf 19:00u en je kunt eventueel vooraf aan deze Night Trail in het restaurant iets van de kaart eten. Dit keer starten we om 20:00u als groep en kan je kiezen of je de route 1, 2 of 3x gaat afleggen. We hebben voor deze Night Trail geen medaille, maar een heerlijke kop soep na afloop in het Restaurant, voor alle deelnemers.

Het is tot 21:00u mogelijk om aan je tweede rondje te starten, en tot 21:15u om aan je derde rondje te starten. Voor 22:00u willen we alle lampjes uit het natuurgebied hebben.

Voor diegene die geen hoofdlamp hebben heeft Petzl verschillende hoofdlampen te leen. Je kan dit bij de aanschaf van je ticket aangeven of je een hoofdlamp wilt lenen of niet. De hoofdlamp ligt dan klaar bij de registratiebalie. Ook voor diegene die Petzl lampen willen uitproberen is er de mogelijkheid om dit te doen.

Deze wil je niet missen... een trail door het donker over uitdagende paden door de natuur.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Night Trail.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Night Trail zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.