zaterdag 9 september 2023

Leersumse Veld Trail

Leersum, gemeente Utrechtse Heuvelrug (UT)

12 km - 20 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Leersumse Veld Trail is inmiddels verlopen.

We nemen je mee een bijzonder gebied in.

Het prachtige Leersumse Veld met haar bewoners en veel afwisseling in single tracks, zandpaden en bospaden. Prachtige natuur in een uniek gebied op de Utrechtse Heuvelrug.

Alle deelnemers lopen voor in de eerste lus over het Leersumse Veld. Je wordt getrakteerd op gave single tracks en we garanderen dat je het gebied goed te zien krijgt. De 10km is uitdagend en stiekem een paar kilometers meer (12km). Tijdens een prachtige ronde kom je op 7km en 11km een verzorgingspost tegen. Na de 2e verzorgingspost buig je af over het zand weer terug naar de startlocatie waar de finish is.

De 20km afstand gaat na de verzorgingspost voor een tweede unieke lus, richting de Amerongse Bossen en de Hoge Ginkel. Deze 2e uitdagende lus heeft de meeste hoogtemeters (minimaal 180 D+). Deze lus laat de unieke samenstelling van het gebied zien. Daar je tijdens de eerste lus veel uitdaging vindt in de ondergrond met prachtig uitgestrekte heide en water op je pad krijgt, krijg je tijdens deze lus meer klimmen en dalen, single tracks door de bossen en klimmetjes langs open heide vlaktes.

Het gebied kenmerkt zich ook door de prachtige oude lanen van de landgoederen. Deze wil je niet missen... het is een prachtig gebied.

Beide afstanden zijn helemaal uitgezet met pijlen.

Georganiseerd door Trail Events.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Leersumse Veld Trail.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Leersumse Veld Trail zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.