vrijdag 14 april 2023

Dirk Kuyt Foundation Run aan Zee

Katwijk aan Zee, gemeente Katwijk (ZH)

1 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Dirk Kuyt Foundation Run aan Zee is inmiddels verlopen.

Sporters met een beperking helpen én meedoen met de leukste Beachrun van het jaar? Schrijf je in voor de allereerste Dirk Kuyt Foundation Beach Run! Het parcours van deze run gaat dwars door de duinen en over het strand van Katwijk, met start en finish bij Quick Boys Katwijk.

De run is voor iedereen toegankelijk! Zo is er een run van 1 km, kun je je opgeven voor de 5 of 10 kilometer op verharde en onverharde paden en wordt er een wandeltocht van 5 km door de duinen georganiseerd.

Op het terrein van kvv Quick Boys is het gedurende de avond mogelijk om wat te eten en drinken te kopen en er zal een DJ aanwezig zijn om alle deelnemers feestelijk bij de finish te onthalen. Kom met de hele familie, hardloopgroep of jouw sportiefste collega's en kies je eigen route!Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Dirk Kuyt Foundation Run aan Zee.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Dirk Kuyt Foundation Run aan Zee zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.