zaterdag 18 februari 2023

Den Otter Kerkwijk Cross

Kerkwijk, gemeente Zaltbommel (GE)

1 km - 2 km - 3 km - 4 km - 6 km - 8 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Den Otter Kerkwijk Cross is inmiddels verlopen.

Zaterdag 18 februari 2023 staat de 31e editie van de Kerkwijk Cross gepland, met verschillende loopafstanden voor volwassenen en kinderen. De Kerkwijk Cross is een crossloop over het terrein van voetbalvereniging Kerkwijk en door de omliggende weilanden. Omdat het parcours voor het grootste deel onverhard is zijn de omstandigheden elk jaar weer anders. Hopelijk kunnen we ook deze editie weer rekenen op vele lopers die de uitdaging aan willen gaan.
Iedere deelnemer krijgt bij de finish een leuke herinnering voor thuis en voor de snelste deelnemers per categorie, zijn er medailles te verdienen. Het volledige inschrijfgeld van de Kerkwijk Cross wordt geschonken aan de stichting Roparun.

Voor de mensen die niet mee willen lopen, maar wel willen doneren aan het goede doel, is er de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de afstand van 0 km. Je betaald dan dus wel inschrijfgeld, maar je doet niet mee met de loop.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Den Otter Kerkwijk Cross.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Den Otter Kerkwijk Cross zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.