zondag 5 februari 2023

Arnoud Magnin Wintercross

Schipborg, gemeente Aa en Hunze (DR)

4 km - 8 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Arnoud Magnin Wintercross is inmiddels verlopen.

Loopgroep De Drentsche Aa uit Zuidlaren organiseert al vele jaren op de eerste zondag van februari de inmiddels welbekende Arnoud Magnin Wintercross. Dit jaar vindt dit mooie evenement plaats op zondag 5 februari 2023.
Dit jaar wordt de Arnoud Magnin Wintercross op zondagmorgen 05-02-2023 gelopen. Het is een winters hardloopevenement en dat zal bikkelen betekenen gedurende vier of acht kilometer door het Drentsche landschap. De loop kenmerkt zich doordat het volledig over onverharde paden en wegen gaat en trekt ieder jaar weer vele recreatielopers en wedstrijdlopers die het zware werk niet schuwen. De organisatie ligt zoals in handen van Loopgroep de Drentsche Aa. De wedstrijd gaat door een welbekend natuurgebied en dat is altijd een genot om doorheen te rennen.
Vanwege corona is het een paar jaar geleden dat deze loop kon plaatsvinden dus verheugen wij ons erg op deze wintercross. Wij verwelkomen je graag op zondag 5 februari, schrijf je snel in :)


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Arnoud Magnin Wintercross.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Arnoud Magnin Wintercross zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.