donderdag 16 februari 2023

Urban Night Trail

Hengelo (OV)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Urban Night Trail is inmiddels verlopen.

De YU MAN RACE URBAN NIGHT TRAIL is geschikt voor zowel de getrainde als beginnende loper die op zoek in naar een uniek hardloopevent in het donker. Op donderdagavond 16 februari 2023 organiseert YU MAN RACE in het centrum van Hengelo een uniek hardloopevent: de URBAN NIGHT TRAIL. De URBAN NIGHT TRAIL Hengelo is een fun run die start en finish in het centrum van Hengelo. Het parcours gaat langs 20 prominente plekken en gebouwen in Hengelo. Deze plekken en gebouwen zullen worden verlicht. De start en finish is voor de horeca hotspot van Hengelo, de Three Musketeers in de Pastoriestraat. Dit unieke hardloopevent is er in twee verschillende afstanden, 5KM en 10KM. Tevens is er een leuke afterparty op het Pastorieplein!


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Urban Night Trail.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Urban Night Trail zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Hengelo (OV).
Meer hardloopevenementen in Hengelo (OV).