zaterdag 27 mei 2023

PodoXpert IJsselsteinloop

IJsselstein (UT)

1 km - 2 km - 5 km - 10 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Gratis aanmelden van loopevenementen? Klik hier

Let op: Het loopevenement PodoXpert IJsselsteinloop is inmiddels verlopen.

De PodoXpert IJsselsteinloop (www.ijsselsteinloop.nl) behoort al jaren tot een van de grootste loopevenementen van de regio midden-Nederland. Jaarlijks wordt de IJsselsteinloop georganiseerd op de zaterdag voor Pinksteren. In 2023 is dit op zaterdag 27 mei en dit wordt een feestelijke editie!
Er zijn drie verschillende loopafstanden: de Body Business 5 km, de Jumbo Ruben Metselaar 10 km en de Lisman Vorkheftrucks halve marathon. Deze afstanden zijn onderverdeeld in een heren- en damesklassement. Ook is er een Werkhoven Advies Jeugdloop voor de groepen 3 t/m 8 van de basisschool. Bedrijventeams kunnen inschrijven voor het Radiair Totaalinstallatie bedrijvenklassement op de drie afstanden. Een sportief teamevenement met als beloning een mooie teamfoto en voor iedere loper een medaille en een IJsselsteinloop-hardloopshirt.
Individueel inschrijven kan tot en met zondag 7 mei 2023, voor slechts € 10,00 (volwassenen) en € 5,00 (jeugd) via www.ijsselsteinloop.nl
Iedere inschrijver krijgt dan een startnummer met zijn naam erop. Voor slechts € 17,50 kan een IJsselsteinloop-hardloopshirt besteld worden.
De online na-inschrijving loopt van maandag 8 mei tot en met vrijdag 26 mei 12.00 uur. De kosten zijn € 12,50 (volwassenen) en € 5,00 (jeugd). Er is dan geen mogelijkheid meer om het IJsselsteinloop-hardloopshirt te bestellen.


Het goede doel dat dit jaar is verbonden aan de loop is de Stichting Voedselbank Nieuwegein-IJsselstein.
Volg de Facebook- en/of Instragam-pagina's: https://www.facebook.com/ijsselsteinloop / https://www.instagram.com/ijsselsteinloop/

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement PodoXpert IJsselsteinloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement PodoXpert IJsselsteinloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.