zondag 24 september 2023

Viva la Vida Run Kerkrade

Kerkrade (LI)

0,5 km - 1 km - 6 km - 10 km - 10 Engelse mijl

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Gratis aanmelden van loopevenementen? Klik hier

Let op: Het loopevenement Viva la Vida Run Kerkrade is inmiddels verlopen.

De Viva la Vida Run Kerkrade is een Euregionaal hardloop- en wandelevenement en wordt door atletiekvereniging Achilles-Top in samenwerking met Beleef Kerkrade georganiseerd. Dit evenement staat in het teken van beleven, bewegen en gezelligheid zonder daarbij het wedstrijdelement te verwaarlozen. Het licht glooiende parcours voert grotendeels door het fraaie natuurgebied de Anstelvallei. De start en finish zijn op de gezellige markt van Kerkrade. Het parcours is zodanig gekozen dat het zowel voor de recreatieve loper als voor de actieve hardloper een mooie hardloopbelevenis is. Voor de podiumplaatsen bij de senioren zijn er aantrekkelijke geldprijzen te winnen. Tevens zijn er prijzen in de vorm van vouchers voor de winnaars in de verschillende leeftijdscategorie├źn. De Viva la Vida Ru Kerkrade maakt deel uit van de Parkstad Cup.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Viva la Vida Run Kerkrade.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Viva la Vida Run Kerkrade zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Kerkrade (LI).
Meer hardloopevenementen in Kerkrade (LI).