zondag 29 januari 2023

Uithoorns Mooiste

Uithoorn (NH)

1 km - 5 km - 10 km - 10 Engelse mijl

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Uithoorns Mooiste is inmiddels verlopen.

De 39e editie van Uithoorns Mooiste de Loop (www.uithoornsmooiste.nl) leidt u langs de rustieke delen van Uithoorn, De Kwakel en op de langste afstand langs de Amstel. Uithoorns Mooiste de Loop, georganiseerd door Atletiek Klub Uithoorn zal daardoor, net als in de afgelopen 38 jaar, veel lopers trekken.

De jeugd t/m 11 jaar gaat van start op de AH Jos van den Berg 1 kilometer GeZZinsloop. Ook de deelnemers aan de Specials G-Run lopen deze afstand tijdens hun wedstrijd.

De Van Schie 5 kilometer loop en de AA Sloop 10 kilometer loop maken deel uit van het Zorg en Zekerheid Circuit (www.zorgenzekerheidcircuit.nl) en zijn onderdeel van het circuit van 9 loopevenementen in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

De Takii 10 Engelse Mijlen (16,1 km) staat vanaf dit jaar los van het circuit en zal een aantal leuke verrassingen presenteren om lopers en loopsters extra te prikkelen tot deelname aan onze klassieker, de "10 Engelse Mijlen van Uithoorn".

Op beide Zorg en Zekerheid Circuit afstanden, de Van Schie 5 kilometer loop en de AA Sloop 10 kilometer loop, zijn fraaie geldprijzen te verdienen voor hoge klasseringen en forse premies voor de verbetering van de parcoursrecords.

Ook op de Takii 10 Engelse Mijlen zijn fraaie geldprijzen te verdienen voor hoge klasseringen en forse premies voor de verbetering van de parcoursrecords.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Uithoorns Mooiste.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Uithoorns Mooiste zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Uithoorn (NH).
Meer hardloopevenementen in Uithoorn (NH).