zaterdag 25 maart 2023

OVM Gaanzeloop 2023

Gelselaar, gemeente Berkelland (GE)

2 km - 5 km - 10 km - 10 Engelse mijl

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement OVM Gaanzeloop 2023 is inmiddels verlopen.

Met ouderwets mooie routes uit de vorige eeuw; door het schitterende Gelderse coulisselandschap, langs oude boerderijtjes en over paden en wegen waar het lijkt of de tijd stil heeft gestaan. De start en finish vinden plaats in Gelselaar, een prachtig dorp dat tot beschermd dorpsgezicht is benoemd.

De kortste afstand is ca. 2 km en betreft 2 ronden door het dorp Gelselaar, dit zodat de deelnemers 2x over start/finish gaan en dus maximaal aangemoedigd kunnen worden. Vervolgens is er de 5 km en de 10 km afstand door het buitengebied van Gelselaar. De langste afstand is de 16.1 km (10 Engelse mijlen), deze gaat door het buitengebied van Gelselaar en door de buurtdorp(en).

De OVM Gaanzeloop is een hardloopevenement voor deelnemers van alle leeftijden en elk niveau. Mede door de elektronische tijdwaarneming is het evenement interessant voor zowel de recreatieve hardlopers als voor de gevorderde prestatiesporters.

U bent van harte welkom als deelnemer of als supporter. We hopen wederom op een grote deelname en kunnen bijna niet wachten om alle hardlopers weer te mogen begroeten.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement OVM Gaanzeloop 2023.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement OVM Gaanzeloop 2023 zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.