zondag 15 januari 2023

Midwinterloop-Diepenveen

Diepenveen, gemeente Deventer (OV)

4,5 km - 7 km - 10 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Midwinterloop-Diepenveen is inmiddels verlopen.

Vanuit Sportcomplex “De Zunnebargh” in Diepenveen kan je meedoen aan de Midwinterloop Diepenveen. Deze recreatieve loop, georganiseerd door de Diepenveense Sportclub vindt al meer dan 40 jaar plaats op de 3e zondag in januari. Je kan meedoen aan vier afstanden: 4, 7.5, 10 en 15 kilometer. Kortom voor elk niveau zit er iets bij.

De routes zijn prachtig. Ze leiden je door een mooi stukje Diepenveen met als hoogtepunt ons mooie Kolkbos. Op onze website kan je de routes alvast bekijken.

Het is een mooie tijd om in vorm te blijven of te komen en lekker te trainen nu de temperaturen iets afnemen. Iedereen weet dat bewegen het beste werkt als je ook een doel voor ogen hebt, wat is er dan mooier als doel dan een heerlijke loop door het prachtige Kolkbos van Diepenveen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Midwinterloop-Diepenveen.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Midwinterloop-Diepenveen zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.