zaterdag 1 april 2023

Rondje Zegveld

Zegveld, gemeente Woerden (UT)

1,5 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Gratis aanmelden van loopevenementen? Klik hier

Let op: Het loopevenement Rondje Zegveld is inmiddels verlopen.

Rondje Zegveld is een wegwedstrijd van 5 en 10 km en gaat om het dorp door de polders. Starttijd is 14:00 uur bij Supermarkt Bremmer en de Milandhof, Middenweg 1 en 2 in Zegveld. Daarnaast is er een kinderloop (basisschool-leeftijd) door de bebouwde kom van 1500 meter. Start om 13:30 uur. Voorinschrijven kan zo'n 2 maanden voor het evenement via inschrijven.nl. Op de dag zelf nog mogelijk in de Milandhof tot 15 minuten voor de start. Neem AUB gepast geld mee. Er zijn prijzen voor degenen die de bruto- parcourstijden verbeteren op de 5 en 10 km. En prijzen voor de nummers 1 , 2 , 3 bij de mannen en de vrouwen op de 5 en 10 km. Voor de kinderen op de 1500 meter is er geen prijsuitreiking, maar er is voor alle deelnemers een medaille als herinnering. De 5e editie, zorg dat je erbij bent!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Rondje Zegveld.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Rondje Zegveld zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.