zondag 15 oktober 2023

De Herfstloop Twente

Enschede (OV)

1 km - 2 km - 8,0 km - 10 Engelse mijl - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement De Herfstloop Twente is inmiddels verlopen.

De Herfstloop Twente is een recreatieve loop door het buitengebied nabij het Rutbeek (Enschede). Voor iedere loper hebben we wel een geschikte afstand te bieden. Op zondag 15 oktober kun je meedoen aan de 5 Engelse mijl, 10 Engelse mijl of de Halve Marathon. Geen hardloper? Je kunt de 5 Engelse Mijl ook wandelen. Last but not least is er ook een kidsrun, met twee leuke ronden van 1 of 2 km bij de baan. Ouders mogen ook mee rennen :-)

De inschrijving is inmiddels geopend. Voor meer informatie en om je in te schrijven kun je terecht op: https://herfstloop-twente.nl/

We zien je graag aan de start op zondag 15 oktober!

De Herfstloop Twente is een van de oudste nog bestaande lopen van (Oost) Nederland en wordt sinds 1976 georganiseerd door Atletiek Club TION uit Enschede. In 40 jaar tijd hebben diverse regionale, nationale toppers en zelfs olympische atleten meegedaan en zij weten nog steeds hun weg naar Enschede te vinden. Daarmee is de Herfstloop Twente een unieke loop in (Oost) Nederland.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement De Herfstloop Twente.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement De Herfstloop Twente zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Enschede (OV).
Meer hardloopevenementen in Enschede (OV).