zaterdag 25 februari 2023

Paarse BosCross

Waalre (NB)

2,4 km - 7,4 km - 9,8 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Let op: Het loopevenement Paarse BosCross is inmiddels verlopen.

Na een succesvolle eerste editie in 2022 is de Paarse BosCross terug! De cross die georganiseerd wordt door E.S.A.V. Asterix is net als vorig jaar onderdeel van het Kempische Cross Circuit waar jong en oud zich kunnen meten met atleten uit de regio. Maar ook voor recreanten is de wedstrijd opengesteld waarbij de gelopen afstand zelf bepaald kan worden (zie de website). Dus of je nou al enige ervaring hebt, of je boswandeling voor deze zaterdag wat meer pit wilt geven, schrijf je vooral in!

Na de laatste wedstrijd (rond 13:30) zal de ludieke estafette plaatsvinden. Dit is een 4x kleine ronde estafette, wat neerkomt op vier keer ongeveer 450 meter. Hiervoor staan een paar mooie paarse estafettestokjes klaar! Deelname is gratis. Inschrijven kan alleen op de dag zelf, op dezelfde plek waar je je startnummers ophaalt. Je kunt alleen een heel team inschrijven, en je geeft door wie de startloper en finishloper zijn.

En mocht u enthousiast supporter zijn of lekker willen blijven plakken na de wedstrijd, dit jaar mogen wij ook het Nederlands Studenten Kampioenschap Cross organiseren. Hierbij reizen studenten vanuit heel Nederland af naar het Meeuwven om te strijden voor de nationale titel, spektakel gegarandeerd!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Paarse BosCross.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Paarse BosCross zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Waalre (NB).
Meer hardloopevenementen in Waalre (NB).