zaterdag 2 juli 2022

Prestatieloop Oostendorp

Elburg (GE)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Prestatieloop Oostendorp is inmiddels verlopen.

Na 2 jaar alleen een ‘Strava’ online wedstrijd te hebben georganiseerd kan er eindelijk weer een live prestatieloop worden gehouden op zaterdagmorgen 2 juli. Op het nieuwe parcours via Old Putten en Schouwenburg. En met een nieuwe start/finish locatie aan de voorzijde van het gemeentehuis in Oostendorp tegenover de molen. De 10 km start al om 09.00 uur ‘s morgens. Met voorrijder / verkeersregelaars en voldoende bepijling kan iedereen heerlijk de route lopen op zijn eigen tempo. Het is een combi van onverhard-verhard en een aantal korte trails langs de landgoederen Old Putten en Schouwenburg.

De 5 km wedstrijd start rond 10.00 uur (als de laatste 10 km loper is gefinisht) De 5 km route gaat over de deels afgesloten Jukweg naar keerpunt huize Schouwenburg. En dan terug via ‘t Scheelepad en Old putten/Puttenerpad naar de finishlocatie aan voorzijde van het gemeentehuis.

Prijzen zijn er voor de snelste 3 lopers en loopsters en alle deelnemers doen automatisch mee aan een verloting. Er is geen voorinschrijving. Inschrijven kan tot kwartier voor de start. Komt u met de auto: voldoende parkeergelegenheid aan achterzijde van het gemeentehuis. We maken geen gebruik van individuele tijdsregistratie middelen. Wel houden we handmatig een uitslagenlijst met tijden bij die we na afloop online zullen publiceren.

Na 7 jaar Prestatieloop Oostendorp op de donderdagavond bij de oude start finish locatie / feesttent Oostendorpdagen hopen we met deze nieuwe route weer minstens zoveel lopers aan de start te krijgen. Dit jaar (nog) geen jeugdloop helaas.

De prestatieloop kenmerkt zich als een gezellige, laagdrempelige loop voor een gevarieerde groep van lopers, waarbij alle deelnemers op welk tempo dan ook mee kunnen en mogen doen.

Een sportief welkom namens de organisatie. Voor meer actuele info: zie https://twitter.com/in_Oostendorp

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Prestatieloop Oostendorp.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Prestatieloop Oostendorp zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Elburg (GE).
Meer hardloopevenementen in Elburg (GE).