Een trainingsschema voor de marathon met uitloopgarantie?
Loop gegagarandeerd de marathon uit! 123-Marathonschema!
40% korting met de code Marathon2020

zaterdag 2 juli 2022

Prestatieloop Oostendorp

Elburg (GE)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!

Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Na 2 jaar alleen een ‘Strava’ online wedstrijd te hebben georganiseerd kan er eindelijk weer een live prestatieloop worden gehouden op zaterdagmorgen 2 juli. Op het nieuwe parcours via Old Putten en Schouwenburg. En met een nieuwe start/finish locatie aan de voorzijde van het gemeentehuis in Oostendorp tegenover de molen. De 10 km start al om 09.00 uur ‘s morgens. Met voorrijder / verkeersregelaars en voldoende bepijling kan iedereen heerlijk de route lopen op zijn eigen tempo. Het is een combi van onverhard-verhard en een aantal korte trails langs de landgoederen Old Putten en Schouwenburg.

De 5 km wedstrijd start rond 10.00 uur (als de laatste 10 km loper is gefinisht) De 5 km route gaat over de deels afgesloten Jukweg naar keerpunt huize Schouwenburg. En dan terug via ‘t Scheelepad en Old putten/Puttenerpad naar de finishlocatie aan voorzijde van het gemeentehuis.

Prijzen zijn er voor de snelste 3 lopers en loopsters en alle deelnemers doen automatisch mee aan een verloting. Er is geen voorinschrijving. Inschrijven kan tot kwartier voor de start. Komt u met de auto: voldoende parkeergelegenheid aan achterzijde van het gemeentehuis. We maken geen gebruik van individuele tijdsregistratie middelen. Wel houden we handmatig een uitslagenlijst met tijden bij die we na afloop online zullen publiceren.

Na 7 jaar Prestatieloop Oostendorp op de donderdagavond bij de oude start finish locatie / feesttent Oostendorpdagen hopen we met deze nieuwe route weer minstens zoveel lopers aan de start te krijgen. Dit jaar (nog) geen jeugdloop helaas.

De prestatieloop kenmerkt zich als een gezellige, laagdrempelige loop voor een gevarieerde groep van lopers, waarbij alle deelnemers op welk tempo dan ook mee kunnen en mogen doen.

Een sportief welkom namens de organisatie. Voor meer actuele info: zie https://twitter.com/in_Oostendorp

Ga naar de website van dit evenement.

TIP Download hier een professioneel trainingsschema voor het loopevenement Prestatieloop Oostendorp

Op de inschrijfpagina een overzicht met hardloopevenementen waarvoor kan worden ingeschreven.
De uitslagen zijn zichtbaar via de uitslagenpagina.


Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Prestatieloop Oostendorp.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:
Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand
Onjuistheden? Geef ze door!

Andere loopevenementen in en om Elburg (GE).


za 01 okt 2022OnderdijksRun
Kampen (OV)
za 08 okt 2022Run for the Message OLdebroek
Oldebroek (GE)
za 08 okt 2022Hardlopen met Evy - Start to Run Mp3
Download
Meer hardlopen in en om Elburg (GE) zoals hardloopwinkels, aankomende hardloopevenementen, uitslagen, fysiotherapeuten, podologen, loopgroepen en verenigingen en sportartsen.