Een trainingsschema voor de marathon met uitloopgarantie?
Loop gegagarandeerd de marathon uit! 123-Marathonschema!
40% korting met de code Marathon2020

zaterdag 3 september 2022

SlooOW Natuurmarathon

Lelystad (FL)

0,8 km - 2 km - 5 km - marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!

Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Deze marathon loopt door de ongerepte natuur van de Oostvaardersplassen tussen Lelystad en Almere en wordt dit jaar voor de 12e keer gehouden. De organisatie is nu in handen van Roparunteamlelystad, welke voorgaande jaren ook al hand- en spandiensten verrichtte. De opbrengst komt volledig ten goede aan Stichting Roparun.

Geheel in tegenstelling tot de tendens van groeiende deelnemersaantallen bij veel marathons, wil de SlooOW Natuurmarathon kleinschalig en eenvoudig blijven met een maximum van 75 teams. De SlooOW Natuurmarathon laat zich dus zeker niet kenmerken door entertainment, verzorgingsposten en ander vermaak op het parcours. Maar dat is ook niet nodig, want iedere deelnemer mag 42 kilometer lang een persoonlijke verzorger meenemen op de fiets.

Lopers die de afstand wel heel lang vinden hebben de mogelijkheid om deze marathon als duo te volbrengen; loper en fietser ‘ verdelen’ dan de afstand en lopen bij toerbeurt een zelf te bepalen aantal kilometers. Al met al levert dit een gemêleerd gezelschap op bij de start om 10 uur ’s ochtend bij watersportvereniging Het Bovenwater aan de Uilenweg (naast camping ’t Oppertje).

De kosten zijn €27.50 per team ( sololoper + begeleider of duo ) en is inclusief lunch! Inschrijving vindt uitsluitend plaats via de website roparunteamlelystad.nl en is mogelijk tot de dag van de loop.

Voor de recreatieve loper bestaat er dit jaar ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de 5 km loop die in het Hollandse Hout wordt uitgezet. Inschrijving kan zowel online als aan de start worden geregeld. Dat kan op de locatie vanaf 9.00u tot aan de start om 10.30u. De kosten hiervoor zijn € 7,50.

Tenslotte wordt dit jaar voor de tweede keer een kidsrun gehouden, de SlooOW Kidsrun ! Voor deze mini-versie – voorafgaand aan de SlooOW Natuurmarathon – kan er door de jeugd gekozen worden voor óf een 800m parcours óf voor een afstand van 2 km! Kids in de leeftijd van 7-12 jaar (basisschoolleeftijd) zijn van harte welkom.

Ook hiervoor kun je je hier maar inschrijven ter plekke kan ook. Dat kan op de locatie vanaf 9.00u tot aan de start om 9.45. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,– per deelnemer. Ook deze opbrengst gaat uiteraard naar het goede doel. En…natuurlijk krijgen alle deelnemers na afloop een mooie medaille.

Ga naar de website van dit evenement.

TIP Download hier een professioneel trainingsschema voor het loopevenement SlooOW Natuurmarathon

Op de inschrijfpagina een overzicht met hardloopevenementen waarvoor kan worden ingeschreven.
De uitslagen zijn zichtbaar via de uitslagenpagina.


Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement SlooOW Natuurmarathon.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:
Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand
Onjuistheden? Geef ze door!

Andere loopevenementen in en om Lelystad (FL).


Geen loopevenementen gevonden.
Hardlopen met Evy - Start to Run Mp3
Download
Meer hardlopen in en om Lelystad (FL) zoals hardloopwinkels, aankomende hardloopevenementen, uitslagen, fysiotherapeuten, podologen, loopgroepen en verenigingen en sportartsen.