maandag 26 september 2022

Run4Rabies Utrecht

Utrecht (UT)

3 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Run4Rabies Utrecht is inmiddels verlopen.

De Run4Rabies is een jaarlijks terugkerend hardloopevenement georganiseerd door de studententak van dierenartsen zonder grenzen.
Studenten, dierenartsen, hardloop fanaten en hun honden zullen zich op 26 september 2022 verenigen om een afstand van 3, 5 of 10 kilometer af voor ons project tegen Rabiës in Malawi. Met de opbrengst van de Run 4 Rabiës en de loterij achteraf kunnen we honden in Malawi vaccineren tegen rabiës en zo dier én mens beschermen tegen deze ziekte. Na deze loop is er nog een barbecue waar bijgekomen kan worden van het sporten met een hap en een drankje.

Wij hopen van harte dat u aanwezig kunt zijn bij deze gezellige run en de strijd tegen hondsdolheid met ons aan kan gaan! Voor meer informatie: https://dierenartsenzondergrenzen.nl/run4rabies-actie/run4rabies/

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Run4Rabies Utrecht.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Run4Rabies Utrecht zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Utrecht (UT).
Meer hardloopevenementen in Utrecht (UT).