zondag 9 oktober 2022

Culture Run Woerden

Woerden (UT)

0,7 km - 6,5 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Let op: Het loopevenement Culture Run Woerden is inmiddels verlopen.

Culture Run Woerden bestaat uit 3 onderdelen:

De urban run is een hardlooproute door dwars door Woerden langs alle toplocaties waar je in het gewone leven niet zomaar kunt lopen. Al hardlopend verken je op een sportieve manier de stad Woerden Je komt onderweg langs allerlei monumentale en culturele gebouwen. Het gaat niet om stress over tijd, maar genieten van de historie en cultuur die Woerden te bieden heeft.

FLOW doe je als duo: een loper en een fietser (met eigen fiets). Samen loop en fiets je 21 km en geniet van al het moois dat Woerden en omgeving te bieden heeft. Je start gezamenlijk op het Exercitieveld. De een loopt, de ander fietst. Je blijft als duo bij elkaar. Onderweg wissel je van fietser naar loper waar, wanneer en zo vaak als je zelf wil. Je mag ook de halve marathon helemaal zelf lopen, wel samen met een fietser. Daar is iedereen vrij in. Op de proefplaatsen zet je de fiets aan de kant en word je onthaald met muziek en een hapje & drankje uit de streek. Deze bijzondere plaatsen zetten op zondag 9 okt hun deuren wagenwijd open voor FLOW-deelnemers. Voor jou dus! FLOW is een prestatieloop van 21 km. Het is geen wedstrijd maar vergt wel serieuze fysieke inspanning.

De kidsrun is voor de kleinste sporters. Een route van 650 meter met verschillende obstakels bieden de kinderen een mooie sportieve uitdaging.Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Culture Run Woerden.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Culture Run Woerden zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Woerden (UT).
Meer hardloopevenementen in Woerden (UT).