Een trainingsschema voor de marathon met uitloopgarantie?
Loop gegagarandeerd de marathon uit! 123-Marathonschema!
40% korting met de code Marathon2020

woensdag 22 juni 2022

Zoomer Wantijrun

Dordrecht (ZH)

5 km - 10 km - 10 Engelse mijl

Een professioneel trainingsschema? Download hier!

Organisator? Klik hier!

We zijn er weer helemaal klaar voor en kijken we er enorm naar uit om woensdagavond 22 juni het startschot te geven, vanaf de atletiekbaan van Fortius, voor Dordrechts gezelligste zomeravondrun met het mooie Wantij als decor. Je kunt kiezen uit 3 afstanden: 5 kilometer, 10 kilometer of de 10 Engelse mijl (16,1 kilometer). En dit jaar ook de mogelijkheid voor bedrijven om mee te doen aan de bedrijvenloop. Alle opbrengsten gaan naar het Babyhuis, een mooi lokaal initiatief.

Programma
Op woensdagavond 22 juni 2022 zal om 19:30 uur het startschot voor de 10 Engelse mijl klinken, gevolgd door de 5 km en de 10 km. Het mooie Wantij is het schitterende decor voor de drie afstanden. We hopen op aangename zomerse temperaturen. Het wordt weer een sportief en gezellig evenement met een vrolijk onthaal bij de finish met muziek en een drankje. Voor iedereen is er natuurlijk een medaille en zullen er prijzen worden uitgereikt aan de nummers 1 t/m 3 bij zowel de heren als de dames op elke afstand. De inschrijving start 1 april 2022.

Initiator Edwin Zoomer
Zoomer Makelaardij is de drijvende kracht achter dit Dordtse event. Edwin Zoomer, makelaar en eigenaar van Zoomer Makelaardij: “We hopen met de run weer een mooie start van de zomer te maken. Als Dordtse makelaar ben ik er trots op om ieder jaar zoveel mensen sportief te zien genieten van onze stad en de natuur eromheen. Buiten de sportieve uitdaging, is het ook een sociale aangelegenheid. Met onze sponsoren is er bij de finish weer genoeg reden om nog even te blijven nagenieten van hopelijk weer een zwoele zomeravond!

Na 2 jaar te hebben moeten wachten en met zo’n mooie datum **22 juni 2022** kan onze vierde editie toch niet anders dan een sportief feest worden. Wij kijken er in ieder geval al enorm naar uit! Tot die tijd vooral in beweging blijven, je rondjes maken in en om Dordrecht en dan zien we je graag aan de start verschijnen.”

Let op: vol=vol! Woensdag 22 juni, start vanaf 19:30 uur Atletiekbaan Fortius in Dordrecht

Ga naar de website van dit evenement.

TIP Download hier een professioneel trainingsschema voor het loopevenement Zoomer Wantijrun

Op de inschrijfpagina een overzicht met hardloopevenementen waarvoor kan worden ingeschreven.
De uitslagen zijn zichtbaar via de uitslagenpagina.


Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Zoomer Wantijrun .
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:
Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand
Onjuistheden? Geef ze door!

Andere loopevenementen in en om Dordrecht (ZH).


za 04 jun 20224 mijl van Papaendrecht
Papendrecht (ZH)
do 16 jun 2022Bolidt Inner Circle Run
Hendrik-Ido-Ambacht (ZH)
za 08 okt 2022Run for Hope
Dordrecht (ZH)
zo 09 okt 2022Ladiesrun Dordrecht
Dordrecht (ZH)
zo 09 okt 2022Hardlopen met Evy - Start to Run Mp3
Download
Meer hardlopen in en om Dordrecht (ZH) zoals hardloopwinkels, aankomende hardloopevenementen, uitslagen, fysiotherapeuten, podologen, loopgroepen en verenigingen en sportartsen.