zaterdag 28 mei 2022

Stuwwalloop en StuwwalTrail

Oosterbeek, gemeente Renkum (GE)

5 km - 10 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Stuwwalloop en StuwwalTrail is inmiddels verlopen.

5 km wegwedstrijd voert over een fraai en pittig parcours door het gebied van de oude landgoederen De Hemelseberg, de Lage Oorspong en de Pietersberg. In het laatste deel nog de beklimming van de Pietersbergseweg.

De Stuwwaltrail 10km is een prachtige afstand voor al diegenen die wel eens een echte pittige trail willen lopen maar niet meteen over een al te lange afstand. De prachtige Stuwwal biedt je niet alleen prachtige vergezichten maar ook pittige klimmetjes en steile afdalingen.

De Stuwwaltrail 21 km is vernieuwd. Een deel van het parcours gaat door de uiterwaarden, van waaruit je de stuwwal van onderaf beleeft!
‚ÄčIn het parcours op de stuwwal is een aantal verbeteringen met klimmetjes en afdalingen die de Stuwwaltrail tot een bijzonder pittige en technische trail maakt.

De Kidsrun is voor kinderen van de groepen 3 t/m 8 van de basisschool op en rondom Sportpark Hartenstein. Kinderen van de groepen 3 t/m 6 lopen 1km en voor kinderen van de groepen 7 en 8 komt er een volledig nieuw, uitdagend parcours

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Stuwwalloop en StuwwalTrail.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Stuwwalloop en StuwwalTrail zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.