zaterdag 14 mei 2022

New York Mini Marathon - Rotterdam!

Rotterdam (ZH)

10,5 km - marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement New York Mini Marathon - Rotterdam! is inmiddels verlopen.

Op 14 mei 2022 halen wij The Big Apple naar de Havenstad, jij haalt het beste uit jezelf. We dagen je uit met urban trails van Amerikaanse allure. Zigzaggend tussen wolkenkrabbers, langs het water, over de Erasmusbrug, door naar de finish. Het kan in New York. Het kan in Rotterdam.

4.2, 10.5 of 21 kilometer, jij kiest het ideale parcours om jezelf uit te dagen. Je hebt geen marathonervaring nodig om jezelf te overstijgen. De New York Mini Marathon is groots voor iedereen. Voor doeners met dromen, van jong tot oud. Want wat je sportieve doel ook is, op 14 mei 2022 is Manhattan aan de Maas hét decor voor jouw moment, jouw droom.

Ook wij, van het Diabetes Fonds, hebben een droom... En dat is diabetes genezen voor meer dan 1 miljoen mensen in Nederland. Daar hebben we geld voor nodig. Door deel te nemen aan de New York Mini Marathon help je mee onze droom werkelijkheid te maken. Daarmee doe je niet alleen iets moois voor jezelf, maar ook voor iedereen met diabetes.

Zo maken we samen de wereld een beetje beter. Stap voor stap. Tot aan de finish.

Dus, care to run with us?

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement New York Mini Marathon - Rotterdam!.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement New York Mini Marathon - Rotterdam! zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.