zaterdag 25 juni 2022

Valley Run 2022 The Final Edition

Veenendaal (UT)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Valley Run 2022 The Final Edition is inmiddels verlopen.

Beleef de Utrechtse Heuvelrug.
Of je nu voor de eerste keer loopt of een ervaren loper bent, voor deze editie zijn er twee prachtige parcours uitgezet. Zowel de 5km als de 10km brengt je door de Utrechtse Heuvelrug.

5 KM
Dit toegankelijke en deels onverharde parcours voert je via de Slaperdijk over Landgoed de Laan en Landgoed Prattenburg door de Utrechtse Heuvelrug.

10 KM
Dit uitdagende en deels onverharde parcours voert je via de Dwarsweg in Overberg, langs het Egelmeer en landgoed Prattenburg door de Utrechtse Heuvelrug.

Er lopen op beide afstanden pacers mee, er zijn drinkposten en een professionele commentator, professionele tijdregistratie. Ook worden er op diverse punten foto`s gemaakt, is er een medaille aan de finish en hier kan je je gratis laten masseren door een fysiotherapeut.

De Valley Run, de 5e editie, met alle ervaringen uit de eerdere edities gaan we er een fantastisch evenement van maken!

FACILITEITEN
Kleedruimte, toiletten en douches
Als deelnemer kun je gebruik maken van de kleedruimtes en sanitaire voorzieningen van Sporthal-West.

Bewaakte garderobe
Er is een bewaakte garderobe in Sporthal-West.

Drinkposten
Zowel bij finish als halverwege het parcours van zowel de 5 als de 10 kilometer is een drinkpost aanwezig. Er is een extra drinkpost op 2km voor de finish en een sponspost op 1 km voor de finish.

EHBO
Bij start/ finish is een EHBO post aanwezig. Ook is er EHBO op de fiets voor beide parcours.

Sportmassage
Voor ieder deelnemer is gratis sportmassage mogelijk voor en na het hardloopevenement. Er zijn sportmasseurs aanwezig vanaf 12:00 uur tot 15:00 uur. Tevens kun je getaped worden.

De opbrengsten uit de Valley Run worden besteed aan goede doelen.
De Stichting Social Service Tafelronde 92 te Veenendaal is een stichting opgericht door de leden van de Tafelronde 92. De vereniging Tafelronde 92 doet meer dan alleen service maar de gelden van de stichting, en waar ook de opbrengsten van de Valley Run naar toe gaan, zal uitsluitend besteed worden aan goede doelen zoals die hierboven worden genoemd. Meer informatie over de Tafelronde 92 kan je hier vinden.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Valley Run 2022 The Final Edition.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Valley Run 2022 The Final Edition zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.