zaterdag 19 maart 2022

Salomon Vuurtorentrail Festival Ameland

Ameland (FR)

6 km - 12 km - 21 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Salomon Vuurtorentrail Festival Ameland is inmiddels verlopen.

We zeggen niets teveel met ‘de Vuurtorentrail is net even anders’. Mede door het programma aan activiteiten verdeeld over 2 dagen. Het feit je met de boot reist betekent al in Holwerd het wáre vakantiegevoel. Dit samen met de sportieve flow in en om Hollum door het verblijf van vele trail fanaten maakt ons evenement tot een onvergetelijk sportieve, fijne herinnering. Aldus een samenvatting van de vele reacties die wij hebben ontvangen van deelnemers na afloop. Ook in 2021 werken wij nauw samen met de plaatselijke horeca en accommodatie verschaffers van Hollum en/of directe omgeving. Ondersteund door kennis en ervaring van eilanders welke nauw betrokken zijn bij de sportieve evenementen op het eiland. Start en finish aan de Westzijde van het eiland in en nabij het prachtige dorp Hollum met Vuurtoren Ameland als baken van deze Trail.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Salomon Vuurtorentrail Festival Ameland.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Salomon Vuurtorentrail Festival Ameland zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Ameland (FR).
Meer hardloopevenementen in Ameland (FR).