woensdag 28 december 2022

Social Mile

Arnhem (GE)

10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Social Mile is inmiddels verlopen.

Social Mile maakt hardlopen leuk, ongedwongen en trekt je soms uit je comfortzone. Het is de avond waarbij je het trainingsschema even opzij zet en gezelligheid voorop staat. Je loopt als padvinder door Arnhem. Op zoek naar de smalste steegjes, plekjes waar je nog nooit bent geweest of een tocht langs markante plaatsen gelieerd aan een bepaald thema. Een urban route dwars door de stad en woonwijken of juist meer rural met een bezoek aan de bekende stadsparken zoals Sonbeek en Klarenbeek.

Hardlopen bij Social Mile kan op jouw eigen niveau. De groep telt zo’n 15 koppen en de niveaus lopen uiteen: van de beginnende af-en-toe hardloper tot ervaren marathonlopers. Behalve de verschillen in hardloopervaring, is het ook een diversiteit aan personen en karakters die Social Mile tot een unieke loopgroep maken.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Social Mile.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Social Mile zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Arnhem (GE).
Meer hardloopevenementen in Arnhem (GE).